Αερολέσχη Ζακύνθου | Κοπή Πίτας 2016

31 Ιανουαρίου 2016

Η Αερολέσχη Ζακύνθου πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 , στην αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

 

Το Δ.Σ. της Αερολέσχης Ζακύνθου ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους το επίτιμο μέλος μας Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Διονυσίου & Στροφάδων Αρχιμανδρίτης Λιβέρης Διονύσιος, το επίτιμο μέλος μας Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Τσίπηρας, το μέλος μας Αντιδήμαρχος Αρκαδίων και υπεύθυνος Πολιτισμού κ. Ιωάννης Κόκλας καθώς και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διοίκηση και το προσωπικό του Αερολιμένα Ζακύνθου για την παραχώρηση της αίθουσας και την αμέριστη συμπαράσταση τους, και το Ionian Channel για την κάλυψη της εκδήλωσης και το ρεπορτάζ.

 

Θερμές ευχαριστίες στα μέλη μας Ρούσα Μαρίνου, Μιχάλη Κάρδαρη και Διονύσιο Νέγκα για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας, γλυκισμάτων & παραδοσιακών βουτημάτων και της μικροφωνικής εγκατάστασης αντίστοιχα, τον κ. Θεόδωρο Πάντο που φιλοτέχνησε τα αναμνηστικά δώρα και το Base Cafe για την προσφορά του καφέ της εκδήλωσης.