Η Αερολέσχη Ζακύνθου πετάει για την Ντένια.

10 Φεβρουαρίου 2016

Το Δ.Σ. της Αερολέσχης Ζακύνθου συμμετέχοντας στην κινητοποίηση για την Ντένια Παράσχη, αποφασίζει να διοργανώσει το προσεχές σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου, πτήσεις διάρκειας 30λεπτων πάνω από το νησί της Ζακύνθου με κόστος 50ευρω/άτομο για τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης. Τα έσοδα από την δράση αυτή θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση της οικογενείας της συμπατριώτισσας μας.

 

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στις ώρες λειτουργίας του Αερολιμένα Ζακύνθου και συγκεκριμένα:
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου : 08:30 – 13:30
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου : 16:00 – 18:30

 

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης , καθώς και κάθε συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμμετάσχει , να επικοινωνήσει με τον χειριστή του αεροπλάνου και πρόεδρο της Αερολέσχης Ζακύνθου κ. Μαλαπετσα Ευστάθιο στο τηλέφωνο 6977223138.

 

Πέραν της διάδοσης του αεραθλητισμού και της αεροπορικής ιδέας , ο ανθρωπιστικός και κοινωνικός ρόλος της λέσχης μας, αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Ευχόμαστε στην Ντένια και την οικογένεια της καλή δύναμη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο νησί μας, όπου ανυπόμονα θα την περιμένουμε να πετάξει με τα φτερά της Αερολέσχης Ζακύνθου ως επίτιμο μέλος.

 

 

UPDATE : 15-2-2016

Η Αερολέσχη ευχαριστεί όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αυτό τον τόσο σημαντικό σκοπό και ιδιαίτερα τους φίλους αγγλικής και ιρλανδικής καταγωγής που διαμένουν μόνιμα στο νησί μας.